Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ»

Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ»

«Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ» είναι η πιο επιτυχημένη βιογραφική ταινία για την ζωή του θεανθρώπου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Robert Powell, ο οποίος θα μείνει για πάντα χαραγμένος στην μνήμη μας λόγω της εμφάνισής του, αλλά και του έντονου βλέμματός του.

AdTech Ad

Η ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι γυρίστηκε το 1974 και προβάλλεται, σχεδόν σε όλο τον κόσμο λίγο πριν το Πάσχα των Χριστιανών. Δείτε παρακάτω:

Σήμερα ο Βρετανός πρωταγωνιστής είναι 71 ετών και παίζει μικρούς ρόλους σε σήριαλ.

Mην χάσετε: Aυτός είναι ο άνθρωπος που αθωώνει τους δανειολήπτες από τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων στέλνοντας τα κοράκια των τραπεζών σπίτι τους!

“Όταν κλήθηκα να υποδυθώ τον Ιησού, ήμουν 31 ετών και ομολογώ ότι μέχρι τότε δεν είχα κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία και καμία απολύτως γνώμη για τον Χριστό. Τώρα, ύστερα από 9 μήνες γυρισμάτων σε επιβλητικά τοπία του Μαρόκου και της Τυνησίας, μπορώ να πω ότι πραγματικά πιστεύω στον Ιησού, ακόμη και αν δεν πηγαίνω τακτικά στην εκκλησία.”

“Στη σκηνή της Σταύρωσης, ήμουν λίγο νευρικός, ίσως και από την εξάντληση που ένιωθα, ύστερα από τη δίαιτα 12 ημερών που είχα επιβάλλει στον εαυτό μου, πριν από το γύρισμα, για να φαίνομαι όσο πιο «ρεαλιστικός» μπορούσα.”

“Πραγματικά ελπίζω στο μνημόσυνό μου, να με θυμούνται και να με αποκαλούν όλοι ως «τον άνθρωπο που υποδύθηκε τον Ιησού”.

 

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια