Μεγάλη ανατροπή στο θρίλερ με το νεκρό φοιτητή στην Κάλυμνο. Τα νέα ενδεχόμενα που τα αλλάζουν όλα

Σενάριο‑ανατροπή εξετάζει η Αστυνομία για την υπόθεση του θανάτου του φοιτητή

Το ενδεχόμενο μιας ανατροπής στα δεδομένα θανάτου του 20χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο εξετάζει το κλιμάκιο αξιωματικών του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Πλέον αφήνεται ανοικτή η εκδοχή του δυστυχήματος, χωρίς όμως να έχει ακόμα αποκλειστεί το ενδεχόμενο δoλoφovικής eπiθεσης. Δείτε παρακάτω:

Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο θάνατός του να επήλθε από πτώση. Το σημείο όπου εντοπίστηκε ο Νίκος Χατζηπαύλου, είναι ένας γνωστός βράχος αναρρίχησης από τους λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έκανε αρκετά συχνά βόλτα στο συγκεκριμένο σημείο όταν επισκεπτόταν το νησί.

Πριν από λίγο σε απόσταση 20 μέτρων βρέθηκε η μπλούζα και το ένα παπούτσι του φοιτητή. Οι αστυνομικοί όμως παραμένουν προβληματισμένοι καθώς το συγκεκριμένο σημείο φαίνεται να είχε ερευνηθεί από τις 19 Νοεμβρίου (όταν και χάθηκαν τα ίχνη του) χωρίς αποτέλεσμα. Εκτός φυσικά εάν αυτή η πρώτη έρευνα δεν ήταν λεπτομερής.

Ως αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έσπρωξε κάποιος στον γκρεμό τον άτυχο νεαρό, επειδή εκείνος έγινε αυτόπτης μάρτυρας κάποιας παράνομης δοσοληψίας. Όμως δεν έχουν εντοπίσει αποδει΄ξεις για το κίνητρο από το οποίο θα προερχόταν μια τέτοια δoλoφovική ενέργεια.

Αναμένουν με ενδιαφέρον το πόρισμα του ιατροδικαστή για το αν τα τραύματα του άτυχου φοιτητή είναι συμβατά από πτώση ή από ανθρώπινη ενέργεια.

ΠΗΓΗ: e-radio.gr

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια